收購手機
收購手機收購手機收購手機收購手機收購手機收購手機收購手機收購手機單擊我註冊以獲取500p〜去!點擊我註冊一百萬食品錢〜去! ★新的Great Forward Leap處理器新顏色的法令僅120Hz補品120Hz屏幕更新率,6400萬個高錄音鏡頭社區沒有盈利,優越的規格很容易成為超級咖啡 •新的高通S778G升級處理器 •6.5英寸FHD+超級AMOLED O極端屏幕 •120Hz播放器 - 級別屏幕更新的級別 •IP67防水和防塵 •6400万抗光學衝擊6400萬 •大功率4500 mah+快速充電 •5G高速速度飛升收購手機Media Media e huaj rekomandon pesë modele të vjetra për të filluar. (圖 / 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 取自 記者 記者 / 綜合 報導 智慧型 的 價格 一 年 年 比 一 年 , 手機 手機 都 都 要價 萬 元 特別 頂級 的 的 規格 甚至 能 超過 超過 萬 元 不過 外媒 也 表示 表示 表示 萬 萬 元 特別 頂級 的 規格 甚至 能 超過 萬 不過 外媒 外媒 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 外媒 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 也 外媒, Telefonat e vjetër celularë që tani po blejnë modelin e kaluar jo vetëm që mund të kursejnë para, por edhe përvoja e përdorur nuk do të jetë shumë më e keqe se makina e re që sapo lëshohet. Sepse vitet e fundit, nuk ka azhurnime të mëdha të harduerit dhe softuerit në fushën e telefonave të mençur, kryesisht të mirë -tuning në aspekte të ndryshme. Media e huaj Androidautautologjia beson se kjo është një ungjill për konsumatorët që duan të kursejnë para për të blerë telefona celularë. Përdorimi i modelit nuk do të jetë shumë i ndryshëm nga makina e re. Media e huaj AndroidAuthousey gjithashtu paraqet disa sugjerime për blerjen e modeleve të vjetra. Për përdorimin e telefonave celularë, mos blini produkte që janë eleminuar për shkak të çmimeve të lira. Bestshtë më mirë të zgjidhni telefonat celularë në ciklin e produktit. Për shkak se Apple, Google dhe Samsung kanë premtuar të sigurojnë një azhurnim maksimal të softuerit me pesë vjeç, telefonat teorikisht celular mund të përdorin periudhën e njoftuar zyrtarisht të azhurnimit, e cila është një zgjedhje relativisht e mirë afatgjatë. Raporti gjithashtu rekomandoi disa modele të vjetra që mund të zgjidhen, duke përfshirë Samsung's 收購手機Galaxy S20 Series, S20 Fe, dhe shënimin 20. Këto telefona do të vazhdojnë të azhurnohen në mënyrë të sigurt para vitit 2024, dhe me ekrane të shkëlqyera dhe përpunues të fuqishëm nuk është shumë më ndryshe nga Produkti i flamurit në 2022. Rekomandohet gjithashtu për Android OnePlus 9, por ka shumë pak përdorues në Tajvan. IPhone 12 gjithashtu mund të konsiderohet në kampin Apple. Hardware i këtij telefoni nuk është shumë i ndryshëm nga iPhone i ri 13. IPhone 12 përfundimisht nuk është aq i pasur sa modelet Pro dhe Pro Max, por prapë kanë funksione të shkëlqyera fotografie. IPhone 12 përputhet me A14 Bionic Chips. Thelbi.收購手機